ANTALYA-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidarın kalesi olarak bilinen ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’ye geçen Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Özel, “Bu başkan çok acar bir başkan” diyerek çalışmalarını övdü. Antalyalılara seslenerek, “Kepez’e sahip çıkın, başkanınıza sahip çıkın, partinize sahip çıkın, Türkiye’ye sahip çıkın” çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Antalya’ya geldi. CHP Lideri, iktidarın kalesi olarak bilinen ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’ye geçen Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve CHP heyeti tarafından belediye binası önünde karşılandı. Antalyalıların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri eşliğinde belediye binasına giriş yapan CHP Genel Başkanı Özel, belediye meydanında toplanan Antalyalılara balkondan seslendi.  Bir günlük Antalya ziyaretinde ilçe belediyeleri içinde Kepez’e geldiğini vurgulayan CHP Genel Başkanı Özel, “Mesut Başkana, örgütüme ve ailesine sözüm vardı. O sözü bugün tutmaya geldim” dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

BİZ, MESUT BAŞKANIN KAZANACAĞINA İNANDIK

Mesut Başkanı, Kepez’e aday gösterirken 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanacağına inandıklarını dile getiren CHP Lideri Özel, “Mesut Başkan, sözünü tuttu. Siz sözünüzü tuttunuz. Miting yaptık, zaten böyle bir sonuç alacağımız belliydi. Ama bu birilerinin ağırına gitti. O birileri Mesut Başkanı, cezalandırmak için, hepimizin kahrolduğu, çok üzüldüğü, bir vatandaşımızı kaybettiğimiz, bütün Türkiye’nin yüreğinin ağzına geldiği teleferik kazasından olaydan aylar önce görevi bıraktığı halde, ondan sonra defalarca bakım ve kontrol yapıldığı halde, kendisinin bir sorumluluğu olmadığı halde, bırakın sorumlu tutmayı… Aldılar, tutukladılar ve Türkiye’ye sanki Mesut Başkan, suçluymuş gibi bir izlenim bıraktılar. Ben o günlerde; Mesut Başkanımıza sahip çıkmakta en ufak eksiklik göstermeyen bütün örgütümüz adına Kepez İlçe Başkanımız Gökhan Ölmez’e, il başkanımıza, büyükşehir belediye başkanımıza bütün Cumhuriyet Halk Partisi ailesine ve siz değerli Kepezlilere yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki, varsınız. Mesut Başkanın, en kıymetli 2 ayını elinden aldılar. Bizim 3 ayda Mesut Başkan’dan bir beklentimiz yoktu. Ben onun çayını içmeye, yanınızdayız demeye gelene kadar 3 tane projeyi bitirmiş, 27 tane temel atma hazırlamış. Gerçekten bu Mesut Başkan, çok acar bir başkan… Yürekten teşekkür ediyorum“ diye konuştu.

Bir 4 kişi görseli olabilir

KEPEZ’İN VE ANTALYA’NIN KAHRAMANLARI

“Bir yanımda Kepez’in kahramanı, diğer yanımda Antalya’nın kahramanı var” diyerek sözlerini sürdüren Özel, “Antalya’yı hiçbir partiden iki kez üst üste kazanan kimse yok. Muhittin Böcek’i, yürekten tebrik ediyorum. Antalya’nın yüzde 95’ini CHP’li belediyeler kazandı. Bundan sonra Antalya’da belediyecilik hizmetleri de sosyal yardımlarda Antalya’ya yakışan biçimde olacak. Emin olun, bundan sonra Antalya Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olacak. Antalya’da seçimleri kazanırken Türkiye ittifakı dedik. Kepez’de, Kepez ittifakı dedik. İttifakımız Kepez,  işimiz gücümüz Kepez diyen Mesut Başkana, Antalya’da işimiz gücümüz Antalya diyen, Muhittin başkanı seçerken renklerimiz; ay yıldızlı al bayrağın renkleri kırmızı ile beyazdı. Sloganımız kırmızı beyaz en büyük Türkiye idi. Biz Kepez’de de Antalya’da da sosyal demokratla, muhafazakar demokratla, milliyetçi demokratla, Türk demokratla, yeter ki vatanını milletini bayrağını sevsin. Atatürk’ümüzü sevsin. Hepsiyle beraber olduk, hepsiyle beraber olacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’nin birinci partisini kurdu. O partiyi birinci parti yaptı, bu parti ikinci parti olamaz. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birinci partisidir. Her derdin bir çaresi vardır, her derdin çaresi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bundan şüpheniz olsun“ dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye meydanını dolduran Antalyalılara, “ Kepez’e sahip çıkın, partinize sahip çıkın, başkana sahip çıkın, Türkiye’ye sahip çıkın” diyerek, sözlerini tamamladı. 

KEPEZ, İKTİDARIN KALESİYDİ

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ise, Kepez’in 81 vilayetten, 7 bölgeden, 650 bin nüfuslu 55 ilden büyük bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “Bu ilçe iktidarın kalesiydi. Asla kazanılmazdı, kazandık. 31 Mart gecesi bir tarih yazdık. Ve bugün Kepez’de bir tarih daha yazıyoruz. Çünkü, Kepez, Kepez olalı 30 yıl olmuş. İlk defa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı burada… Biz bu yola çıkarken, belediyeciliği öğrenmeye değil, uygulamaya geliyoruz demiştik. Bana güvendiniz, aday yaptınız. Örgütüm yanımda durdu, halkım yanımda durdu başardık” dedi.

Bir 11 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

KEPEZ MESUT OLDU, TÜRKİYE ÖZGÜR OLACAK

Kepez Belediyesi’nin mali bütçesine değinerek sözlerini sürdüren Başkan Kocagöz, “1 Nisan’da göreve geldiğimizde bilançoda bütçenin yarısından fazla borç var. 1 milyar 226 milyon lira borç vardı. 2 aylık ayrılığımız oldu. Yaklaşık 3,5 aylık süreçte, 1 milyar 226 milyon borcu,  874 milyona düşürdük. Yani, 352 milyon lira borç ödedik. Biz 28 tane temel atma ve 3 tane açılış için hazırız. Biz bu yola çıkarken Ata’mın değdi gibi;  ‘Büyük milletler büyük işler yaparlar’, Karaoğlan Ecevit’in değdi gibi; ‘İki gücümüz var, hak ve hak’, İsmet İnönü’nün dediği gibi; ‘Bu memlekette en az namussuzlar kadar namuslular cesur olmak zorundadır.’ Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün partisidir. Siz, asla ikinci parti olmayacak dediniz, biz bunu Kepez’de yaptık, sizde Türkiye’de yaptınız. Öyleyse Kepez Mesut oldu, Türkiye özgür olacak” diye konuştu.  

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, balkon konuşmasının ardından Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün makamında, belediye meclis üyeleri, CHP il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi.

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir