İstanbul’un Fatih ilçesinde iki genç kadının canice öldürülmesi ve ardından saldırganın intihar etmesiyle sonuçlanan dehşet verici bir olay yaşandı.

featured

ANKARA-BHA

İstanbul’un Fatih ilçesinde iki genç kadının canice öldürülmesi ve ardından saldırganın intihar etmesiyle sonuçlanan dehşet verici bir olay yaşandı. İstanbul Emniyeti tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 19 yaşındaki S.Ç. olduğu belirlendi. S.Ç, önce saat 15.30’da Eyüpsultan’da ardından saat 16.00’da ise Fatih’te olmak üzere iki farklı kadını vahşice katletti. Genç kadınların bedenlerine ait parçalar farklı noktalarda bulundu. Öldürülen iki kadının da 19 yaşında olduğu açıklandı.

Cinayetlerin ardından S.Ç, Fatih’teki tarihi bir sura çıkarak intihar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Saldırganın bir süre surun tepesinde bekledikten sonra kendini aşağı attığı ve intihar ettiği belirtildi. İstanbul Emniyeti, olaya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattıklarını ve soruşturmanın halen sürdüğünü açıkladı.

İstanbul Fatih’te 2 genç kadın katledildi, saldırgan surlardan atladı