BURDUR-BHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, sağlık sebepleri dolayısıyla görevinden ayrıldığını duyurdu. İki yıldır İl Başkanlığı görevini yürüten Oktay, yaptığı açıklamada mensubu olmaktan her zaman onur duyduğu partisine olan bağlılığını dile getirerek, görevini bırakmak zorunda kaldığını belirtti.

Gültekin Oktay, açıklamasında şunları söyledi: “Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum partimin yaklaşık iki yıl boyunca İl Başkanlığı görevini yürütmekteydim. Ancak sağlık sebeplerimden dolayı İl Başkanlığı görevimi bırakmak durumundayım. Bu süreçte bize destek olan tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Partisinin davası için 45 yıl boyunca çalıştığını vurgulayan Oktay, sağlığı elverdiği sürece MHP’ye katkı sunmaya devam edeceğini belirtti. Oktay, ayrıca İl Başkanı olma gururunu yaşatan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’a şükranlarını sundu.

Oktay, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Yüce Allah ömür verdiği sürece davamızın içinde ve davamızın başarısı için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bana bu onuru yaşatan herkese teşekkür ederim.”