Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyette, İstanbul’da icra edilen operasyon sonucunda; Göçmen Kaçakçılığı olaylarına karıştığı tespit edilen 5 organizatör şahıs yakalandı.

featured

Yakalanan şahıslardan 3 organizatör çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı, 2 organizatör şahıs ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 3 organizatör ise cezaevine teslim edildi.

Edirne Ahval Gazetesi-BHA

 

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde “Göçmen Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında; göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor.

Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyette, İstanbul’da icra edilen operasyon sonucunda; Göçmen Kaçakçılığı olaylarına karıştığı tespit edilen 5 organizatör şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3 organizatör çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı, 2 organizatör şahıs ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve sosyal medya üzerinden 21 Temmuz 2024 tarihinde canlı yayın yaparak göçmenleri adresine teslim ettiğini bildiren organizatörler cezaevine teslim edildi.

Haber Merkezi

Göçmen kaçakçıları yakalandı