Yaşar Yıldız / TRABZON-BHA

Trabzon’da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri yetkilileri Trabzonspor’u ziyaret ederek Asbaşkan Zeyyat Kafkas ile Genel Sekreter Yardımcısı Derviş Köz ve İdari İşler Sorumlusu Ceyhun Eskici ile görüştü.

Ziyarete Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu adı altında hareket eden oluşumun üyeleri olan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği adına Temsilci Talip Kılıç, Giresunlular Derneği adına Temsilci Berat Eşgünoğlu ve Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay’ın katıldı.

Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu Sözcüsü Ahmet Külekçi ziyarette yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz’i bir bütün kabul ederek hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Bizler Trabzon’daki hemşeri dernekleri temsilcileri olarak ortak bir platform oluşturduk. Trabzon’a değer katan, katacak olan çalışmalar yapıyor, bunların içinde yer alıyoruz. Trabzon’un en büyük markası olan Trabzonspor da bunların başında gelmektedir.”

Ahmet Külekçi;  “Bizler yaklaşık 100 bin üyesi bulunan hemşeri dernekleri olarak, sadece sahadaki değil, her platformdaki Trabzonspor’a güç ve destek vermenin çabası içindeyiz. Bu yolda başarılı çalışmalar yapan başkanımız Ertuğrul Doğan’ın da yanındayız” diyerek desteklerini de deklere etti.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin anısına kendilerine hediye takdim etti.