Önceki dönem AK Parti Antalya’nın Korkuteli İlçe Başkanlarından Av. Mehmet Moğol bugün gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi için aday olmuştu. Moğol, "Durmak yok yola devam" dedi.

featured

ANTALYA-BHA

Önceki dönem AK Parti Antalya’nın Korkuteli İlçe Başkanlarından Av. Mehmet Moğol bugün gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi için aday olmuştu. Kongrenin genel merkez kararıyla iptal edilmesinin ardından Başkan Moğol; “Büyüklerimizin ilçe başkanını belirleme yetkisini en doğru kararı verecek olan AK Parti delegelerine kongrede seçimle vereceğine inancımız tamdır. Durmak yok yola devam” dedi.

Konuşmasına şöyle devam etti:

“Çok Değerli Dava Arkadaşlarım, malumunuz bir kongre süreci yaşadık. Bu süreçte bizleri misafir ettiniz, çay, kahve, çorbanızı paylaştınız. Bize zaman ayırdınız. Hepiniz haklarınızı helal edin. Siz değerli delegelerimize bana ve ekibime destekleriniz ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaptığımız ziyaretlerde neden aday olma zorunluluğumuz doğduğunu anlatma fırsatı bulduk, sorunlar ve çözümlerinin neler olduğu, hedeflerimiz konusunda sizlerle hemfikir olduğumuzu görmek bana çıktığım bu kutlu davada mutluluk ve övünç kaynağı oldu. Her delegemizin fikri, çözüm önerisi bizim için çok değerlidir ve kongre sürecinde yolumuza ışık tutmuştur. Büyüklerimizin ilçe başkanını belirleme yetkisini en doğru kararı verecek olan AK Parti delegelerine kongrede seçimle vereceğine inancımız tamdır. Her türlü terör örgütünü ve yandaşlarını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarımıza sabırlar diliyoruz. Cumamız Mübarek Olsun. Durmak yok yola devam.”

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı’nda ‘Durmak yok yola devam’ mesajı