YALOVA-BHA

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde ve geçiş güzergahlarında uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticaretine karşı etkin mücadelesini sürdürüyor. 23 Ekim 2024 günü yapılan risk analiz çalışmaları neticesinde, uyuşturucu madde sevkiyatı gerçekleştirdiği değerlendirilen iki şüpheli araç takip altına alındı.

Operasyonun Detayları

Şüpheli olarak tespit edilen 41… ve 34… plakalı araçlara, ayrı noktalarda eş zamanlı müdahale edildi. Araçlarda bulunan M.S., F.S. ve Y.K. isimli şahıslar, Narkotik Madde Arama Köpeği “Zeytin” eşliğinde gerçekleştirilen aramalar sonucunda gözaltına alındı. Yapılan detaylı aramalarda, paketlenmiş halde toplam 6550 gram metamfetamin ve 9,20 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Başka Operasyonla 4 Şüpheli Tutuklandı

Uyuşturucu madde ticaretine yönelik ayrı bir soruşturma kapsamında, 21 Ekim 2024 günü M.N.A. isimli şüpheli, görevliler tarafından gözaltına alındı. Üzerinde yapılan aramalarda 4,14 gram metamfetamin ve 3,12 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Adli tahkikat sonrası M.N.A. da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son bir hafta içinde yürütülen bu operasyonlar kapsamında toplamda 4 şüpheli şahıs tutuklanmış oldu.

Yalova’da Suç ve Suçlulara Karşı Mücadele Kararlılıkla Devam Ediyor

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için uyuşturucu suçlarına karşı mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Ekipler, Yalova genelinde ve geçiş güzergahlarında yürüttükleri çalışmalarla uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanması için aralıksız görev başında. Denildi

Screenshot