Milli Mücadelemizin ve Kurtuluş Savaşımızın her aşamasına tanıklık eden ve adeta ateş altında başladığı haber yolculuğundan, devletimizin ve milletimizin sesini dünyanın her köşesine duyuran büyük bir marka haline gelen, asırlık gururumuz Anadolu Ajansı’mızın kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyorum.

İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten Anadolu Ajansı, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini ve saygısını kazanarak, basınımızın temel taşı olmuştur.

Anadolu Ajansı, geçmişte olduğu gibi bugün de yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağı olma vazifesini devam ettirmektedir.

Yurt içinde ve dışında oluşturduğu geniş haber ağıyla Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Bu düşüncelerle her geçen yıl artan birikimi ve yeni atılımlarıyla daha da büyüyüp güçlenen Anadolu Ajansı’nın, 102. kuruluş yıldönümünü kutlar, özverili hizmetler gerçekleştiren tüm Anadolu Ajansı çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.